Termeni si conditii

GENERALITATI

 

Site-ul www.farmaciasalvia.com este propietarea societatii comerciale PROCLINIC S.R.L., cu sediul in Galati, str. Romana, nr. 5, bl. D3B, sc. 5, et. 2, ap. 100, judetul Galati Prezentul Contract (document) stabileste Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.farmaciasalvia.com, incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor care constitue un acord implicit de respectare a acestor termeni si conditii cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

 

Va rugam sa parcurgeti acest Contract (document) cu atentie. Prin accesarea siteului www.farmaciasalvia.com sau prin orice alt fel de accesare a continutului acestui website, sunteti obligati sa respectati termenii documentului de mai jos asupra caruia ati fost de acord. Orice acces al www.farmaciasalvia.com va fi considerat, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor continute in documentul de mai jos.

 

MODIFICARI ALE SITE-ULUI

 

Administratorul site-ului www.farmaciasalvia.com isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

 

DATELE CLIENTILOR – CONFIDENTIALITATE

 

Datele obtinute de la clienti nu vor fi folosite decat in scopul livrarii produselor/serviciilor comandate si pentru a lua legatura cu clientii. Informatiile personale puse la dispozitia site-ului www.farmaciasalvia.com pentru a putea primi sau utiliza unele produse/servicii sunt protejate in conditiile legii Legea 677/2001.

 

OBIGATIILE VANZATORULUI

Toate produsele comercializate pe site respecta legislatia Statului Roman in vigoare si nu necesita prescriptie medicala conform legii farmaciei nr. 266/2008 modificata prin ordonanta 130/30.12.2010 privind eliberarea medicamentelor.

Medicamentele cu prescriptie medicala se elibereaza numai din farmacie conform legii farmaciei nr. 266/2008 modificata prin ordonanta 130/30.12.2010 privind eliberarea medicamentelor din farmacii.

www.farmaciasalvia.ro isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in comanda si va livra bunurile si serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile cumparatorului. Comunicarea cu magazinul - se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea "contact". Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta. www.farmaciasalvia.com  poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la continutul www.farmaciasalvia.com.


OBLIGATIILE CLIENTULUI

 

Clientul are obligatia sa ofere datele corecte si sa ridice coletul cu plata pretului de rigoare. Oferirea de date incorecte sau incomplete va duce la anularea comenzii efectuate. Neridicarea coletului sau neexecutarea obligatiilor, pecuniare sau de alta natura, fata de www.farmaciasalvia.com va duce in mod automat la neluarea in calcul a urmatoarelor comenzi care vor efectuate de la acelasi client.

 

DREPT APLICABIL

Prin folosirea site-ului www.farmaciasalvia.com , utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii www.farmaciasalvia.com  sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

OBSERVATII

 Termenii si conditiile din acest Contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre www.farmaciasalvia.com si clientii sai. Varianta in vigoare a acestor Termeni si conditii va fi mereu disponibila pe site.