Transport si plata

În funcţie de zona de livrare, durata medie de livrare și greutatea coletului, costurile transportului pentru toate comezile plasate prin intermediul site-ului nostru sunt:

Preţul transportului este vizibil înainte de a finaliza plata, se adaugă la costul produselor și este inclus în suma achitată online.

Termenul de procesare pentru comanda cu livrare la domiciliu poate ajunge până la 3 zile lucrătoare, la care se adaugă termenul de livrare de pana la maxim 5 zile lucratoare.

Termenul de procesare al comenzilor cu livrare la domiciliu include atât strângerea cât și ambalarea produselor.

Pentru comenzile mai mari de 200 de lei transportul este gratuit. De asemenea, in orasul Galati, pentru comenzi mai mari de 100 de lei transportul este gratuit.

Livrarile se vor face cu firma de curierat rapid, iar costul transportului va fi suportat de comparator.

Atenție! Pentru localitățile din Delta Dunării (județul Tulcea) - Livrarea se poate efectua până la depozitul firmei de curierat localizat în orașul Tulcea - de unde clientul trebuie să ridice coletul.

Atenție! În cazul livrărilor la nivel național, firma de curierat încearcă livrarea coletului de două ori, ulterior acestor încercări, dacă livrarea coletului nu a fost posibilă, clientul este înștiințat că trebuie să ridice coletul de la depozitul destinatar.

Daca produsul pe care il doresti presupune conditii speciale de transport acesta va fi livrat adecvat. Daca produsul care trebuie transportat in conditii speciale este un medicament care se elibereaza cu prescriptie, atunci va fi ridicat din farmacie.

RIDICAREA DIN FARMACIILE SALVIAFARM

Comenzi cu ridicare pentru produse NON-FARMA

Punctele de lucru ce au disponibila aceasta optiune sunt:

  •         Salviafarm Continental – Galati, Strada Macedona nr 2, Tel: 0754076084
  •         Salviafarm Spital – Galati, Strada Brailei nr 196, bloc B3A-B3B, vis-à-vis de Spitalul Judetean, Tel: 0754076024
  •         Salviafarm Piata – Galati, Strada Tecuci colt cu Strada Traian, Tel: 0754076078
  •         Salviafarm Diminetii – Galati, Strada Movilei nr 3 ( vis-à-vis de Bancpost), Tel: 0756035936
  •         Salviafarm Clinica – Galati, Strada Traian, in incinta Centrului Medical Proclinic. Tel: 0754076103
  •         Salviafarm Branistea-jud Galati, com. Branistea, Tel: 0756035938
  •         Sophia-Galati, Strada 1 Decembrie 1918, Tel: 0754076005

Termenul de procesare pentru comanda cu ridicare din farmacie poate ajunge până la 5 zile lucrătoare.

Atentie! Puteti ridica produsele DOAR dupa ce primiti notificarea de confirmare a procesarii prin sms (noreply) sau email (va rugam sa verificati si folderul spam). Pentru a evita orice neplacere, va rugam sa asteptati confirmarea procesarii comenzii inainte de a va prezenta in farmacie!

MODALITATEA DE PLATA

Poti sa optezi pentru plata cu cardul de credit/debit, pentru virament bancar sau pentru plata in numerarPentru plata ramburs, nu se adauga nicio taxa suplimentara.